Předmětem poskytnutí dotace bylo měření prototypu chladicího profesionálního gastro zařízení, návrh opatření a změn pro dosažení vyšší třídy energetické třídy, vytvoření metodiky a postupů pro použití numerických metod (CFD).
Cílem projektu je vyvinutí nové řady chladicích boxů, ověření splnění interních standardů firmy ohledně spotřeby energie a vztahu k životnímu prostředí. Nastavit procesní postupy a dílčí kroky při využití moderních numerických metod jako je CFD.
Předmětem projektu je vybavení pracoviště pro řezání plechů laserem. Pořízen byl nový fiber laser, manipulačníjeřáb a regálový systém pro skladování plechů.Registrační číslo projektu: CZ.01.1.02/0.0/0.0/16_049/0009849
Předmětem poskytnutí dotace byl vývoj metodiky měření chladicího oběhu pro aplikování v provozních podmínkách výroby, měření modelového chladicího oběhu profesionálních gastro chladicích zařízení, návrh opatření a změn oběhu pro dosažení vyšší třídy energetické účinnosti chladicího boxu. Dále stanovení základních výkonových a konstrukčních charakteristik chladící a ohřevné nádoby a vytvoření souhrnné dokumentace pro chladící a ohřevnou nádobu.
Cílem projektu bylo dosažení lepší energetické třídy a zlepšení konkurenceschopnosti na trhu.